Ovo su tri horoskopska znaka koja ne mogu da se predaju samo jednoj osobi
ilustracija

Ovo su tri horoskopska znaka koja ne mogu da se predaju samo jednoj osobi

Horoskopski znak može da otkrije da li ste skloni dugim vezama ili više preferirate avanture. Dok su Ribe, Rakovi i Škorpije poznate kao izrazito vjerni znakovi, to se i ne može reći za sljedeću trojku.

Lav 

Lavovi su prilično oprezni prije zaljubljivanja. Najčešće prolaze i nedjelje, dok ljubav ne procvjeta u punom sjaju, jer oni obožavaju sve moguće načine zavođenja. Kada se zaljube, vrlo su strastveni i predani, ali samo godinu ili dvije. Svi rođeni u znaku Lava imaju snažno i vatreno srce, koje ih čini monogamnim, ali nemaju mnogo veza koje traju više od godinu dana. 

Strijelac 

Ovaj neodlučni znak ima problem s predanošću samo jednoj osobi. Kad su dugo na jednom mjestu ili u istoj vezi, postanu nemirni. Ako želite da vaša veza sa Strelcem traje godinama, morate im dati dovoljno slobode. Možda ćete čak morati da pređete i preko neke prevare. 

Vodolija 

Ovo je vrlo nemiran znak. Problem mu je da ostane u vezi duže od nekoliko dana. Svoj život žele da začine raznolikošću. Nisu pretjerano seksualni. Može da se desi da ih jedna osoba fascinira i impresionira, a onda odjednom izgube interesovanje. Stimulišite mu intelekt i imaćete odličnu šansu da s njim provedete više godina. Osim toga, poželjno je da volite putovanja.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.