Ukinuta mjera zabrane: Mandić i Knežević mogu van Podgorice
Mandić i Knežević

Ukinuta mjera zabrane: Mandić i Knežević mogu van Podgorice

Vanraspravno vijeće Višeg suda u Podgorici ukinulo je mjeru zabrane napuštanja boravišta liderima Demokratskog fronta Andriji Mandiću i Milanu Kneževiću, koju im jeizrekla sudija tog suda Suzana Mugoša, saznaje nezvanično Dan.

Ona je tu mjeru donijela prošle sedmice, a u rješenju je pisalo da ukoliko optuženi prekrše mjeru može da im se odredi pritvor i da će mjera nadzora trajati dok za to bude postojala potreba.

Lider Demokratske narodne partije Milan Knežević uputio je molbu Višem sudu da mu dozvoli napuštanje glavnog grada kako bi mogao da obavlja svoju poslaničku funkciju.

On je optužio sudiju tog suda Suzanu Mugošu da se brutalno stavila na stranu vladajuće političke partije, koja u političkoj organizaciji koju on predstavlja vidi glavnog protivnika.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.