Odloženo suđenje Kašćelanu
Foto:Screenshot

Odloženo suđenje Kašćelanu

Suđenje navodnom vođi kavačkog klana Slobodanu Kašćelanu odgođeno je za 15. mart, prenose podgorički mediji.

Suđenje je odloženo kako bi odbrana mogla da se pripremi.

Kašćelan je u Viši sud iz ZIKSa sproveden uz jake mjere bezbjednosti.

Kašćelan se tereti da je krajem maja 2010. na području opština Kotor, Tivat i Budva organizovao kriminalnu organizaciju radi sticanja nezakonite dobiti. Osumnjičen je i da je organizovao petnaestočlanu grupu koja se bavila iznudama, zelenašenjem, nedozvoljenim držanjem oružja i eksplozivnih materija, švercom droge, mitom i pranjem novca. Osumnjičen je i da je u Prčanju 2010. sa umišljajem pokušao da ubije Igora Markovića.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.