Nju Delhi: U požaru u hotelu stradalo 17 osoba (VIDEO)
Foto:Twiter

Nju Delhi: U požaru u hotelu stradalo 17 osoba (VIDEO)

U požaru koji je zahvatio hotel u Nju Delhiju u utorak rano ujutru poginulo je 17 ljudi, a četvoro je povrijeđeno, objavile su indijske vlasti.

“Većina žrtava u hotelu Arpit Palace umrla je od posljedica gušenja“, rekao je Satjendar Kumar Jain, ministar zdravstva i urbanog razvoja u gradskog vladi Delhija, prenosi Anadolija.

Gosti hotela koji su preživjeli posvjedočili su da su spasilačke ekipe morale odložiti akciju spašavanja, jer im merdevine nisu mogle dosegnuti do posljednjeg sprata.

“Petospratni hotel imao je improvizovani šesti sprat izgrađen na vrhu krova od fiberglasa. Nepažanja vlasti je očigledna. Istražićemo ovaj slučaj i prestupnici će biti kažnjeni“, istakao je Jain.

 

 

Arpit Palace, smješten uz naselju Karol Bagh u kojem ima veliki broj trgovina i jeftinih hotela, koji su popularni kod turista, imao je 43 sobe.

Iz hotela je spašeno tridesetak ljudi. Najmanje četiri osobe su povrijeđene. Prevezene su u bolnicu, ali njihovo zdravstveno stanje nije poznato.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.