Prijavite držanje zaštićenih  i drugih vrsta divljih životinja, rok do 1. marta
ilustracija

Agencija za zaštitu prirode i životne sredine poziva

Prijavite držanje zaštićenih i drugih vrsta divljih životinja, rok do 1. marta

Agencija za zaštitu prirode i životne sredine pozvala je sva pravna lica, preduzetnike i fizička lica koji su vlasnici ili po bilo kom drugom osnovu držaoci zaštićenih i drugih vrsta divljih životinja, da podnesu Agenciji Prijavu za evidentiranje držanja primjeraka zaštićenih i drugih divljih vrsta životinja u zatočeništvu.

Prijava sadrži: ime i prezime držaoca divljih životinja, adresu i broj telefona držaoca, vrste i broj divljih životinja držanih u zatočeništvu. Rok za prijavljivanje je zaključno sa 1.martom 2019. godine.

Prijava se dostavlja arhivi Agencije za zaštitu prirode i životne sredine na adresu:Agencija za zaštitu prirode i životne sredine, Ul. IV Proleterske brigade 19 81 000 Podgorica ili na mail adresu: [email protected] sa napomenom ,,Prijava za evidentiranje držanja zaštićenih i drugih vrsta divljih životinja u zatočeništvu’’.

Za sve dodatne informacije obratiti se na telefon: 020 446 511

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.