Snimak susreta izgubljenog psa i vlasnika nakon tri godine (VIDEO)
Foto:Screenshot

Snimak susreta izgubljenog psa i vlasnika nakon tri godine (VIDEO)

Kada je nestala prije tri godine Ema je slomila srce vlasnicima. Tražili su je, angažovali se, ali od nje nije bilo ni traga ni glasa. Nakon pune tri godine, oni su se ponovo sreli.

Nevjerovatna priča nas vraća unazad, kada je Ema nestala iz doma u kome je živjela kao kućni ljubimac. Ko zna gdje je i kako živjela sve ove godine, do trenutka kada je u Udruženje "Beta" Beograd stigao poziv savjesnih građana. 

Oni su javili volonterima i aktivistima za prava životinja da su pronašli psa, koji djeluje kao da je vlasnički, prenosi PetFace. 

Volonteri su odmah izašli na teren, psa odvli kod veterinara, a na osnovu čipa – odmah su pronašli podatke vlasnika i kontatkirali ga. 

"Ljudi, vi ste nevjerovatni. U roku od sat vremena spojeni smo sa vlasnicima i Ema je danas, posle tri godine od nestanka, konačno ponovo u svom domu i sa svojom porodicom! Hvala svima koji su se angažovali da nađemo Eminu porodicu, hvala za informacije, na tolikom interesovanju, uspjeli smo zajedno da učinimo nemoguće mogućim. Hvala i ovim divnim ljudima što ni posle toliko vremena nisu odustali od nje. Odmah su od nas otišli kod veterinara, ustanovljeno je da Ema nažalost ima srčanog crva, ali vjerujemo da će se i sa tim izboriti, posebno sada kada je okružena ljudima koji je obožavaju", napisali su volonteri "Bete". 

Susret između Eme i njene porodice, protekao je dosta emotivno i veselo, a kako su naveli "Betovci" ni oni nisu odavno doživjeli ovako emotivne trenutke. 

"Još jednom smo se svi uvjerili koliko je važno čipovati pse i prijaviti nestanak! Vodite računa o tome! Ema ljubavi, želimo ti brz oporavak", napisali su za kraj. 

Ovako je izgledao susret Eme i njenog vlasnika:

 
Petface.net

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.