U dva udesa osmoro povrijeđenih
ilustracija

Put Ribarevine-Mojkovac

U dva udesa osmoro povrijeđenih

Na magistralnom putu Ribarevine-Mojkovac, jule su se u razmaku od tri sata dogodile dvije saobraćajne nezgode, u kojima je bilo osam lakše povrijeđenih lica.

Oko 8.40 sati na izlasku sa kružnog toka na Ribarevinama, prema Slijepač Mostu došlo do sudara ,,mercedesa'' (BA ljZ 137), kojim je upravljao Stefan Martinović (23) iz Berana, koji se kretao prema Slijepač Mostu i ,,audija'' (BP BE 240), za čijim volanom se nalazio Ranko Joksimović (48), koji se kretao iz suprotnog pravca.

Lakše su povrijeđena oba vozača, kao i tri njihova saputnika.

Tri sata kasnije, u 11.45 sati, u mjestu Ravna Rijeka, na dionici magistralnog puta Ribarevine-Slijepač Most došlo do nezgode u kojoj su učestvovala tri auta.

Došlo je do kontakta auta ,,Reno senik'' (PG JB 460), za čijim upravljačem se nalazio Marinko Dobrašinović (26) iz Berana, i ,,Volkvagen pasata" ( (KL AF 306), kojim je upravljala Ivana Milošević (25) iz Kolašina, koja su se kretala prema Slijepač Mostu, i auta marke ,,Ford'' (BA AS 787), za čijim upravljačem se nalazila Edita Agović (30) iz Berana, koja se kretala iz suprotnog pravca. Nakon sudara izvan puta su se našla dva auta. Lake povrede su zadobili Marinko Dobrašinović, i njegove saputnice Marica i Veselinka Dobrašinović.

Svi povrijeđeni su nakon ukazane pomoći, po riječima zdravstvenih radnika iz bjelopoljske Opšte bolnice pušteni na kućno liječenje.

Izvor: Vijesti

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.