Kašćelan napadnut u zatvoru, gađali ga jajima i dezodoransima

Učesnici incidenta sankcionisani

Kašćelan napadnut u zatvoru, gađali ga jajima i dezodoransima

Jedan od vođa "kavačkog klana" koji je u petak iz Praga sproveden u Istražni zatvor u Spužu napadnut je prekjuče, kada su mu sa šetnje prišla dvojica pritvorenika i bez ikakvog povoda ga napala.

Kako Pobjeda saznaje, učesnici ovog incidenta su identifikovani i sankcionisani.

Iako je Kašćelan pod strogim mjerama, vinovnici su našli način da ga napadnu. Kašćelan je napadnut kada je bio u sobi. Čuo je da ga neko sa šetnje zove, tražeći da se približi kako bi ga pozdravio. Čak se i pozvao na „zajedničkog prijatelja“, pozvavši ga da se popne do rešetaka da se vide. Kašćelan je prišao i tada su počeli da ga gađaju jajima i dezodoransima u stiku. Kašćelan je to prijavio zatvorskim policajcima, koji su o tome obavijestili Upravu zatvora.

Zbog ovog napada kažnjen je samicom Darko Vicković, koji je u pritvoru zbog sumnje da je 11. oktobra prošle godine u saizvršilaštvu sa više osoba prenosio više komada vatrenog oružja od mjesta Slano ka Nikšiću. Vicković je šetao sa Vladimirom Ulamom, optuženim za ubistvo Petrovčanina Nemanje Medina, za kojeg istražitelji vjeruju da je imao udio u napadu, navodi list.

Svi akteri ovog događaja su saslušani.

Kašćelan je uhapšen 12. decembra prošle godine u Pragu po međunarodnoj potjernici, nakon informacija koje je naša policija dala kolegama u tom gradu.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.