Haradinaj: Takse ostaju, platforma spremna
Ramuš Haradinaj

Haradinaj: Takse ostaju, platforma spremna

Premijer Kosova Ramuš Haradinaj izjavio je da će takse od 100 odsto na uvoz robe iz Srbije i BIH ostati na snazi.

On je govoreći o današnjem sastanku sa Hašimom Tačijem i predsjednikom kosovske skupštine Kadrijem Veseljijem rekao da je tema razgovora bila platforma za dijalog s Beogradom, prenosi prištinska Gazeta ekspres.

"Danas je dogovoreno da je platforma spremna za predstavljanje parlamentu", rekao je Haradinaj. 

Upitan da prokomentariše otkazivanje posjete američkog generala Timotija Ora Prištini, on je kazao da ne zna razlog, kao i da nije dobio nikakvu zvaničnu potvrdu o otkazivanju posjete.

Tanjug

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.