Brajović: Dugovanje na kartici izmirio sam prodajom dijela naslijeđene zemlje
Ivan Brajović

Odgovorio Kneževiću

Brajović: Dugovanje na kartici izmirio sam prodajom dijela naslijeđene zemlje

Predsjednik Skupštine Crne Gore Ivan Brajović se oglasio nakon što ga je Duško Knežević pozvao da javno saopšti kako je isplatio dug prema Atlas banci.

Brajović je kazao da još od 2013. godine prema Atlas banci nema nikakvih dugovanja.

"Na novinarsko interesovanje sam već 24. januara odgovorio da sam dugovanje na kartici izmirio prodajom dijela naslijeđene zemlje. O tome postoji dokumentacija kod svih nadležnih organa, kojima sam ovu transakciju blagovremeno prijavio. Zemlju sam prodao  zainteresovanom pravnom licu o čemu je sačinjen notarski akt. I o tome posjedujem urednu dokumentaciju", istakao je predsjednik Skupštine.

Pojašnjava da kada je riječ o depozitima Aerodroma Crne Gore upućuje na privredno društvo Aerodromi Crne Gore AD, u čijoj je nadležnosti donošenje takvih odluka.

"Odbijam da budem uvučen u navodne spektakularne finansijske malverzacije, kao i da branim i tumačim uredno izmirivanje svojih obaveza", poručio je Brajović. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.