PG: Uhapšeni Albanci, uz prijetnju nožem muškarcu uzeli novčanik i telefon
ilustracija

PG: Uhapšeni Albanci, uz prijetnju nožem muškarcu uzeli novčanik i telefon

Službenici podgoričke policije surasvijetlili krivično djelo razbojništvo počinjeno posljednjeg dana prošle godine i tom prilikom uhapsili dva lica iz Albanije zbog sumnje da su ga počinila.

Kako je saopšteno iz Uprave policije, službenici CB Podgorica su lišili slobode T.M. (19) i E.U. (20), oba iz Republike Albanije a koji su nastanjeni u Podgorici, zbog postojanja osnovne sumnje da su počinili krivično djelo razbojništvo.

"T.M. je, sumnja se, dok se nalazio u jednom kazinu u Podgorici oštećenom S.C. ponudio na prodaju mobilni telefon uz molbu da ga poveze do Ulice 27. marta, dok mu je stvarna namjera bila da on i E.U. od S.C. otuđe stvari koje je kod sebe posjedovao. Kada su T.M. i S.C. došli do lokacije na kojoj je navodno trebalo da bude izvršena kupovina mobilnog telefona, T.M. je izašao iz vozila a zatim je zajedno sa E.U, koji ga je čekao na toj lokaciji, ušao u vozilo S.C.  Tom prilikom T.M. je, sumnja se, izvadio nož i prislonio ga oštećenom na stomak, a potom od njega otuđio novčanik i mobilni telefon.", navodi se u policijskom saopštenju.

Nakon toga, oni su se dali u bjekstvo.

"Identifikovana su i lišena slobode zahvaljujući kvalitetnom operativnom radu službenika podgoričke policije. Oni su uz krivičnu prijavu privedeni nadležnom tužiocu.", zaključuju iz UP.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.