72-godišnja Baranka podlegla povredama u KCCG
Foto:Bar info

Pokosio je automobil dok je prelazila ulicu

72-godišnja Baranka podlegla povredama u KCCG

U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila juče oko 14:40 h u Baru povrede sa smrtnim ishodom zadobila je 72-godišnja Baranka O.A..

Na nju je, dok je prelazila ulicu van pješačkog prelaza, u blizini opštine Bar automobilom naletio A.K.
 
„Pacijentkinja je u kritičnom stanju i zbog prirode povreda upućena je u Klinički centar Crne Gore. U udesu je zadovila povrede glave, obje noge i karlice“, saopštio je direktor bolnice hirurg Dragoslav Tomanović.

U popodnevnim satima preminula je u KC u Podgorici, prenio je Bar info.
 
PR Osnovnog državnog tužilaštva Radovan Đurišić kazao je da se nezgoda dogodila na bulevaru kada je na stariju žensku osobu naletjelo vozilo marke Passat, za čijim je upravljačem bio A. K. iz Bara.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.