Bošnjak: Provjerite i bolovanja supruga funkcionera koje se godinama ne pojavljuju na poslu
Branka Bošnjak

U vezi istrage koja se vodi protiv ljekara koji su radili na kruzerima

Bošnjak: Provjerite i bolovanja supruga funkcionera koje se godinama ne pojavljuju na poslu

Poslanica Demokratskog Fronta Branka Bošnjak pozvala je nadležne da provjere bolovanja supruga funkcionera vlasti koje se, tvrdi, godinama ne pojavljuju na poslu.

Bošnjak se danas oglasila saopštenjem povodom istrage koja se vodi protiv ljekara koji su radili na kruzerima a bili na bolovanju.

"Umjesto da se pozabave ovim lopovima što nam opustošiše i očarupaše državu i oćeraše sve što valja i što je perspektivno iz nje, oni su ovih dana krenuli u hajku na ljekare koje je poslednja nužda naćerala da idu na kruzere da bi zaradili da prehrane porodicu, jer od mizerne plate koju im je ova vlast opredijelila ne mogu da sastave kraj sa krajem. I napravili su "ogroman grijeh" što su uzeli bolovanje da bi mogli da opravdaju svoje odsustvo i eto ih proglasiste kriminalcima", saopštila je Bošnjak.

Tvrdi da su na meti pojedinci koji nijesu "podobni"  a drugi "zaštićeni" se ne pominju.

"Da ne pominjem da ne dirate majstore javnih nabavki u zdravstvu i farmaceutsku mafiju. A ne bi bilo loše kad ste se već dali u provjeriavanje bolovanja da provjerite i bolovanja supruga funkcionera vlasti koje se godinama ne pojavljuju na poslu, a pokrivaju na papiru značajne pozicije u razno raznim regulatornim tijelima i agencijama. One ne koriste bolovanje da idu da rade da bi izdržavale porodicu no obigravaju svetske metropole, šopinguju i posjećuju salone za uljepšavanje", tvrdi Bošnjak.

Ona je savjetovala nadležne da povedu računa da unaprijede materijalni status ljekara i uslove u kojima rade, kako ne bi najkvalitetniji napuštali naš zdravstveni sistem umjesto što su, kako kaže, krenuli selektivno da istjeruju pravdu na onim najranjivijima koji se bore za golo preživljavanje.

"Lako je vama, svako od vas se dokopao po neke "koverte", a oni koji su navikli da svojim radom zarađuju za život u ovoj crnoj nam Crnoj Gori koju je ova vlast učinila karikaturnom i oprljala joj obraz, moraju da idu u pečalbu i da traže način da obezbijede opstanak porodice", zaključila je Bošnjak.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.