Knežević: Brajović da objasni kako je zatvorio svoje obaveze prema Atlas banci
Duško Knežević

Knežević: Brajović da objasni kako je zatvorio svoje obaveze prema Atlas banci

Predsjednik Atlas grupe Duško Knežević oglasio se povodom izjave predsjednika Parlamenta Ivana Brajovića o aferama "Atlas" i "Koverta".

Knežević navodi da Brajović, poput Milutina Simovića, pokušava da skrene pažnju sa korupcionaške afere Koverta.

"Kao visokoj političkoj figuri sa likom moralnog predsjednika Skupštine Crne Gore, postaviću mu nekoliko pitanja. Znam da je ucijenjen od Đukanovića jer su Specijalni tužilac i policijski tim uzeli njegov dosije kartica i računa iz Atlas banke, kao i podatke o prodaji zemlje koja mu je, kako on reče, porodično nasljedstvo.Prvo, pozivam g. Brajovića da objasni kako je zatvorio svoje obaveze prema Atlas banci, koje su nastale po osnovu višegodišnjih dugovanja na karticama koje nije vraćao?Drugo, kako je g. Brajović godinama držao depozite Javnog preduzeća Aerodromi Crne Gore u Atlas banci i koji je aranžman povodom toga imao?Treće, zašto je ušao u sukob sa svojim partijskim drugom, direktorom Aerodroma CG Danilo Orlandićem oko depozita u Atlas banci?Četvrto, neka g. Brajović objasni kako je njegova zemlja u Bjelopavlićima završila u rukama jednog od naših uhapšenih vozača, koji je ni kriv ni dužan držan u pritvoru, dok su pokušavali da ga lažno optuže da je učestvovao u pranju novca za DF.", naveo je Knežević.

Tvrdi su preko vozača i njegovih drugih zaposlenih, htjeli njega kasnije, kako kaže, da lažno optuže da je učestvovao u državnom udaru.

"Ja sam mom vozaču dao pare da ta zemlja završi na njegovo ime.", naveo je Knežević.

Kako kaže, Brajović ima šansu da kaže javnosti šta se dešavalo iza kulisa svih važnih događaja u Crnoj Gori i tako se donekle opravda za ono što je on radio.

"Između ostalog i za aferu Ramada, kada je novcem državne Direkcije za željeznice plaćao stranački skup i za lažno svjedočenje na sudu, koje je uslijedilo poslije toga”, napisao je Knežević.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.