Ronioci izvukli čamac koji se 3. februara prevrnuo kod Vranjine
Foto: RTCG

Potraga nastavljena

Ronioci izvukli čamac koji se 3. februara prevrnuo kod Vranjine

Ronioci Regionalnog centra iz Bijele izvukli su danas čamac koji se sa devet osoba prevrnuo 3. februara kod Vranjine, prenosi RTCG.

U nesreći koja se dogodila na ušću Morače u Skadarsko jezero, kada se prevrnuo čamac u kojem je bilo devetoro ljudi, stradale su četiri osobe.

Odmah nakon nesreće iz vode je izvučeno tijelo Jane Kumburović, koja se utopila pokušavajući da spasi svoju dvanaestogodišnju kćerku. Tijelo kćerke pronađeno je tokom sedmice.

Ronioci i ostale spasilačke službe i dalje tragaju za tijelima Ratka Kumburovića i Darka Vujoševića, a pretragu otežava velika mutnoća vode.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.