Alpske skijašice Jelena i Aleksandra predstavljaju Crnu Goru u Sarajevu
Jelena Vujičić, foto: Privatna arhiva

Alpske skijašice Jelena i Aleksandra predstavljaju Crnu Goru u Sarajevu

Mlade crnogorske alpske skijašice, Jelena Vujičić i Aleksandra Vujisić, učestvovaće na 14. zimskom Evropskom olimpijskom festivalu mladih (EYOF), koje je juče zvanično počelo u Bosni i Hercegovini.

Sa njima u delegaciji su trener Budimir Abramović i Marina Košić, koja će biti šef misije na ovom festivalu,piše Pobjeda.

Vujičić i Vujisić takmičiće se u slalomu i veleslalomu i predstavljaće Crnu Goru na ovoj prestižnoj sportskoj manifestaciji koja se organizuje pod patronatom Evropskog olimpijskog komiteta.

Veleslalom se vozi danas, a preksjutra (13. februar), naše mlade sportistkinje će nastupiti i u slalomu.

Mladići i djevojke iz svih evropskih zemalja, uzrasta od 14 do 18 godina takmičiće se u devet zimskih olimpijskih sportova: alpskom skijanju, biatlonu, kros kantriju, snoubordu, skijaškim skokovima, karlingu, hokeju na ledu, brzom klizanju i klizanju na ledu.

Svečano otvaranje EY0F-a “Sarajevo i Istočno Sarajevo 2019 održano je sinoć, a zastavu Crne Gore nosila je Jelena Vujičić.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.