Majki iz Nikšića potrebna pomoć: Nemamo nikakvih primanja, beba prebolovala tri upale pluća za godinu dana
Milena sa djetetom

Apel za pomoć

Majki iz Nikšića potrebna pomoć: Nemamo nikakvih primanja, beba prebolovala tri upale pluća za godinu dana

Fondacija Banka hrane objavila je apel za pomoć samohranoj majki iz Nikšića Mileni Bulatović, nakon što je informisala sve institucije i zamolila da joj pomognu.

Milena teško živi bez ikakvih primanja u nedovršenoj kući bez struje, vode i puta sa djetetom starim godinu dana.

"Imala sam jedan brak iza sebe, bila sam žrtva  nasilja. Iz tog braka imam dvoje djece koju rijetko gledam jer nisam u mogućnosti da odem 150km do njih. Čovjek sa kojim imam ovo dijete ima šezdeset godina bolesan je i nesposoban za rad. Nema ni on nikakvih primanja. Živimo od toga što mi komšije pomognu a te pomoći su vrlo male i za osnovnu egzistenciju.
Kuća u kojoj živimo je samo ozidana i stavljena je ploča. Za struju i vodu nam traže 5000€ .Da barem to možemo završiti,lakše bi nam bilo", kaže Milena.

Beba je kako navodi, prebolovala tri upale pluća za godinu dana od prevelike vlage, a ona ima problem sa bubrezima i od ogromnih bolova povećao joj se šećer u krvi. Kod ljekara Milena ne ide jer nema novac za prevoz i ljekove.

"Moji su roditelji rastavljeni i nemaju primanj, ne mogu mi pomoći. Molila bih da mi pomognete", navela je samohrana majka Milena u pismu.

Kako je saopšteno iz Banke hrane za kuću je poteban materijal, namjestaj, mašina za veš, posuđe posteljina, ćebad, za bebu pelene, obuća br 24, odjeća  i obuća za majku broj 42.

Kontakt majke možete dobiti na tel Banke hrane 069495680, e mail [email protected], ili na Facebooku.

Pomoć u novcu možete uplatiti kod Erste banke 540-32133974-24 na ime Milene Bulatović.
 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.