Džoni Dep snimao u centru Beograda, osvanule ekskluzivne fotografije (FOTO)
Džoni Dep, foto: Getty Images

Džoni Dep snimao u centru Beograda, osvanule ekskluzivne fotografije (FOTO)

Uprkos velikim mjerama obezbjeđenja, foto-reporteri "Večernjih novosti" uspjeli su u nedjelju da uslikaju Džonija Depa, jednog od najpoznatijih svjetskih glumaca koji ovih dana snima film "Minamata" u Beogradu.

Tokom jučerašnjeg prijepodneva snimane su scene u dijelu Kosovske ulice gdje je smještena redakcija "Večernjih Novosti" i Štamparija "Borba". Posle isprobavanja i namještanja kamera sa dublerom, na set je stigao i Džoni Dep, a foto-reporteri su ga uslikali dok se sa svojom ekipom dogovarao oko sledeće scene. 

Dep, koji je poznat po svojim glumačkim transformacijama, ovoga puta je, čini se, nadmašio sebe.

8marinkovic

Foto: I. Marinković

Sa dugom sijedom bradom i kosom, naočarima sa tamnim okvirom, crnom beretkom na glavi i sa nekoliko kilograma viška, slavni glumac i veliki miljenik žena je gotovo neprepoznatljiv.

Dep je gotovo identičan liku koji tumači, čuvenom američkom fotografu Judžinu Smitu.

03milo

Foto: I. Marinković

Novi film Endrua Levitasa bavi se velikom svjetskom aferom trovanja živom stanovnika japanskog gradića Minamata koju je Smit razotkrio 1972. godine. 

Ekipa filma "Minamata" snimala je i u nedjelju na mnogobrojnim lokacijama u centru Beograda, a već u zoru bila je na svojim radnim zadacima.

Kada su veliki budžeti u pitanju, nema gubljenja vremena, pa je tako ekipa filma gotovo istovremeno pripremala i set u zgradi u kojoj su smještene "Novosti".

01milo

Foto: I. Marinković

Iz Štamparije "Borba" u nedjelju su, za potrebe filma, izlazile naslovnice čuvenog magazina "Lajf", koji je objavljivao tekstove i zastrašujuće fotografije Judžina Smita iz Minamate. 

Snimanje filma Endrua Levitasa nastaviće se i narednih dana u Beogradu, a posle toga ekipa se seli u Crnu Goru. 

6Marinkovic

Foto: I. Marinković

Razgovor sa Kusturicom 

Mada je već nedjeljama u srpskoj prijestonici, Džoni Dep je za Beograđane nevidljiv. Za razliku od nekih drugih slavnih gostiju, njemu je privatnost, čini se, najvažnija pa tako izbjegava izlaske i javna mjesta, ali ne i svoje srpske prijatelje.

Kako saznaju Novosti, nedavno je organizovan susret dvojice filmskih velikana i prijatelja - Depa i Emira Kusturice. 

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.