Tijelo u fazi raspadanja nepoznate osobe pronađeno u šumi kod Kanjiže
Šima u kojoj je pronađen leš, foto: R. Šegrt

Tijelo u fazi raspadanja nepoznate osobe pronađeno u šumi kod Kanjiže

Tijelo u fazi raspadanja nepoznate osobe pronađeno je u subotu u šumi, u blizini Kanjiže, na sjeveru Vojvodine

 Leš je u takvom stanju da na uviđaju policije nije bilo moguće odrediti da li je u pitanju muška ili ženska osoba.

Takođe nije moguće čak ni pretpostaviti kako je smrt nastupila, jer je stanje leša bilo jezivo. Naime, djelovi tijela bili su razdvojeni, pa se pretpostavlja da su leš komadale i životinje.

Zasad je nemoguće reći da li je riječ o ubistvu, samoubistvu ili prirodnoj smrti, ali je izvjesno da je tijelo u šumi bilo duži period.

"Leš su slučajno pronašli mještani koji su tu prikupljali šipražje za ogrijev i o tome su odmah obavijestili policiju. Zasad nemamo bližih informacija o identitetu osobe. Leš je toliko star i u takvom stanju da policijska ekipa na uviđaju nije mogla da odredi pol pronađene osobe. Pol, identitet, kao i uzrok nastanka smrti i približno vrijeme kada je smrt nastupila, znaćemo tek kada se završi obdukcija ostataka tijela. Radi toga je leš poslat u Centar za sudsku medicine u Novi Sad" - potvrđeno je Novostima u Osnovnom javnom tužilaštvu u Senti.

Šipražje u kome su građani zatekli leš nalazi se u neposrednoj blizini grada, nadomak stambenog bloka Firenca, stotinak metara iza igrališta za mali fudbal sa vještačkom travom.

Pretpostavlja se da ga niko do sada nije primijetio zbog snijega. Tek kada se snijeg otopio i kada su siromašniji građani počeli da sakupljaju granje za ogrijev, naišli su na jeziv prizor.

Zanimljivo je da policiji u Kanjiži u skorije vrijeme nije bili prijavljenih nestanaka građana tog mjesta ili okoline.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.