Bred Pit se vraća bivšoj ljubavi? Pokušao da se sakrije ispod kačketa od novinara!
Bred Pit i Dženifer Aniston

Bred Pit se vraća bivšoj ljubavi? Pokušao da se sakrije ispod kačketa od novinara!

Ovog vikenda holivudska zvijezda Dženifer Aniston napravila je veliku proslavu povodom svog 50. rođendana, a među gostima je primijećen i njen bivši suprug.

Njena privatna žurka privukla je mnoge svjetske zvijezde koje su paparaci pažljivo čekali ispred poznatog restorana u Zapadnom Holivudu. 

Dok mnoge zvijezde nisu imale problem da ih fotografišu prije zabave, jedna osoba je posebno privukla pažnju okupljenih fotografa i svi ostali su pali u drugi plan. 

Među hordom obezbjeđenja, fotografa i zvanica glumac i bivši suprug Dženifer Aniston je pokušao da se ušunja u restoran neprimijećen. Međutim, nije uspio da pobjegne od oštrog oka paparaza, pa je uhvaćen kako ulazi na proslavu. 

Fotografije Breda Pita su u kratkom roku obišle cijeli svijet i svi misle da više nema sumnje da su se bivši supružnici pomirili. 

BredPitsekonacnoizvinioDzeniferAniston

Bred Pit i Dženifer Aniston 2005. godine, foto: Getty Images

Pored Breda, koji je lice pokušavao da sakrije ispod kačketa, proslavi su prisustvovali i Gvinet Paltrou, Keti Peri, Orlando Blum, Barbara Strejsend, Kejt Hadson, bračni par Kluni, Sandra Bulok i mnogi drugi. 

Dženifer je na proslavu stigla u elegantnom crnom kombinezonu sa golim leđima, a izgleda da nije marila za okupljenje novinare i fotografe dok je elegantno ulazila na svoju proslavu.

Par se vjenčao 2000. godine, a razišli su se pet godina kasnije, odmah pošto je Pit sa Anđelinom Džoli snimio "Gospodin i gospođa Smit". 

Dženifer je nakon Breda Pita bila u braku sa glumcem Džastinom Teruom od 2015. do 2017. godine, kada su se razveli.

Bred Pit i Anđelina razveli su se 2016. godine.

B92/Novosti

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.