Splitski odbornik: E pa delije drage sad pričajte kakvo je more u februaru
Marin Pauk, foto: Facebook

Splitski odbornik: E pa delije drage sad pričajte kakvo je more u februaru

Gradski odbornik u Splitu i član stranke Neovisni za Hrvatsku Martin Pauk juče je na Fejsbuku naveo da su vaterpolisti Crvene zvezde sami krivi za napad u tom gradu.

Brojni hrvatski zvaničnici osudili su napad na vaterpoliste Crvene zvezde u Splitu. Međutim, bilo je i onih koji smatraju da su mladi sportisti sami krivi za incident.

Jedan od njih je i Martin Pauk.

On je naveo da splitski vaterpolisti, kada su došli u Beograd, nisu u gradu nosili klupska obilježja i da su činili sve da izbjegnu konflikt i provokacije.

"Jeste li primijetili razliku između hrvatskih vaterpolista koji dođu u Beograd, obuku civilnu odjeću bez ikakvih navijačkih obilježja te uz to još narudžbu kažu na jeziku domaćina kako bi se uklopili Martin Pauk je naveo da splitski vaterpolisti, kada su došli u Beograd, nisu u gradu nosili klupska obilježja i da su činili sve da izbjegnu konflikt i provokacije., a sa druge strane ponašanje srpskih vaterpolista koji se šepure splitskom Rivom u dresovima Crvene Zvezde sa stavom ‘vidi nas koliki smo, ne može nam nitko ništa", naglasio je Pauk.

Split1

Foto: Facebook

Imao je poruku za vaterpoliste Zvezde:

"E pa 'delije' drage, siguran sam da biste, da ste u miru prošetali Rivom u subotu u podne, negdje kod fontane stali, napravili selfie i stavili ga na instagram te se ku**ili svojim jaranima u Beogradu i ponosno im pričali kako ste prošetali centrom Splita u dresovima Zvezde, a da vam nitko nije ništa mogao jer ste ‘moćni', ‘ogromni', ‘snažni'. Sada im bre pričajte kakvo je more u februaru", naveo je Pauk.

Index.hr

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.