U BiH ubijen policajac, pronašao ga kolega u lokvi krvi
Foto: Klix.ba

U BiH ubijen policajac, pronašao ga kolega u lokvi krvi

Na lokalitetu Suhodol, kod Tarčina, u blizini objekta koji pripada Federalnoj upravi policije, večeras je ubijen policajac.

Kako saznaje Dnevni avaz, ubijen je pripadnik FUP-a, koji je osiguravao taj objekat.

Policajac je pronađen u lokvi krvi, kada je kolega došao da ga smijeni na straži.

On je do dolaska ekipe Hitne medicinske pomoći podlegao strahovitim povredama koje su mu nanesene, prema preliminarnim rezultatima istrage, vatrenim oružjem.

Na mjestu gdje je policajac ubijen pronađeno je nekoliko čaura nepoznatog kalibra.

Paralelno sa ovim stravičnim događajem, sarajevskoj policiji prijavljeno je da je na lokalitetu Ušivak kod Hadžića viđen Edin Gačić. 

Avaz podsjeća da je Gačić u ponedjeljak u mjestu Podorašac kod Konjica ubio Sauda Sultanića i od tada traje potraga za njim.

U Suhodol su poslata dva tima specijalne policije MUP-a KS, koji provjeravaju tačnost ove informacije.

Na licu mjesta je uviđaj. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.