U nedjelju zimska auto trka
Foto: NPCG

U nedjelju zimska auto trka "Montenegro winter Cup Lovćen 2019"

Danas je u NP Lovćen po prvi put održan trening za sjutrašnju brdsku auto trku „Montenegro Winter Cup“ za koji se prijavilo 49 učesnika od kojih su bile i dvije takmičarke.

Iz NPCG-a su kazali da će zimska auto trka „Montenegro winter Cup Lovćen 2019“, koja je na programu u nedjelju početiu 13.00 časova.

Staza je duga 2,5 kilometra, na nadmorskoj visini od 1.500 metara. Start trke je skretanje ka Mauzoleju, u mjestu Međuvršje. Cilj trke je Jezerski vrh – ispod restorana na platformi za autobuse.

Organizatori trke Auto-moto sportski klub „Lovćen“, AMD „Blažo Smiljanić“-Kotor i AMSK „Motorsport Magazin“-Nikšić i očekuju između 40 i 50 učesnika. Generalni sponzor trke je Hotel Monte Rosa.

Služba zaštite NP Lovćen će učestvovati sa organizatorima u sprovođenju aktivnosti poštovanja reda u parku.

Kako su kazali put će biti zatvoren u nedjelju od 12.30 minuta.

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.