Vaterpolisti Zvezde napadnuti u Splitu, spas od batina pronašli skokom u more! (VIDEO)
Foto: Screenshot

Vaterpolisti Zvezde napadnuti u Splitu, spas od batina pronašli skokom u more! (VIDEO)

Neepoznati huligani danas napali vaterpoliste Crvene zvezde, a neki od njih su spas od batina pronašli skokom u more, pišu hrvatski mediji.

Četvorica vaterpolista beogradske Crvene zvezde oko 13:30 sati u trenerkama s klupskim obilježjima krenuli su u šetnju splitskom rivom, međutim tamo su imali neprijatan susret sa lokalcima spremnim za kavgu.

Igrači su sjedeli u kafiću, obučeni u trenerke sa klupskim obilježjima, kada im je prišla grupa mladića i zatražila da te trenerke skinu.

Huligani su potom fizički nasrnuli na vaterpoliste i počeli da ih tuku. Jedan od napadnutih se spasao skokom u more, dok su ostali uspjeli da pobjegnu i vrate se u hotel.


 

"Odjednom je nastala vika i jedan čovjek je skočio u more. Mislim da je bilo više napadača, a nesrećni mladić je iz mora vikao da je Crnogorac"- rekao je jedan od svjedoka.

Drugi svjedok tvrdi da je konobar kafića, sluteći da bi moglo da dođe do incidenta, posavjetovao Zvezdine igrače da nekako makar prekriju obilježje kluba.

"Jedan od vaterpolista je posle napada potrčao, skinuo trenerku i skočio u more, a napadači su je odnijeli sa sobom kao trofej"- rekao je svjedok.

Splitska policija je takođe potvrdila da je nedugo potom dobila dojavu o napadu.

"Primili smo dojavu, po izlasku na mjesto događaja nismo zatekli napadače, a momka koji je skočio u more smo prevezli do hotela da se presvuče i u toku je razgovor u kojem ćemo utvrditi detalje" - poručili su iz splitske policije i dodali kako je mladić odbio ljekarsku pomoć.

Policija traži petoricu napadača.

Inače, Crvena zvezda gostuje Mornaru u okviru Regionalne vaterpolo lige.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.