Bijelo Polje: Vozilo sletjelo s puta, 4 osobe povrijeđene (VIDEO)
Vozilo se prevrtalo niz strminu desetine metara, Screenshot

Stravična nezgoda kod Đapanovog groba

Bijelo Polje: Vozilo sletjelo s puta, 4 osobe povrijeđene (VIDEO)

U saobraćajnoj nezgodi koja se danas oko 14 časova dogodila nadomak mjesta Đapanov grob u Bijelom Polju povrijeđene su četiri osobe.

Povrijeđeni su vozač automobila marke reno klio B.K. i troje njegovih saputnika, svi iz Biijelog Polja.

Kako je Kodexu potvrđeno, četiri lica su primljenja u Urgentnim bloku bjelopoljske Opšte bolnice nakon nezgode.

Vozač B.K.. M.K. i Đ.K. su zadobili lakše tjelesne povrede i nakon ukazane ljekarske pomoći otpušteni na kućno liječenje.

Suvozač S.K. je zadobio teške tjelesne povrede, prelom ekstremiteta i povrede grudnog koša. On će biti podvrgnut operativnom zahvatu.

Nezvanično saznajemo da je do nezgode došlo kada je vozač renoa iz nepoznatih razloga izgubio kontrolu nad vozilom i udario u brdo a zatim sletio sa kolovoza nakon čega je došlo do prevrtanja niz strminu.

Vozilo je potpuno uništeno.

Uviđaj su obavili pripadnici CB Bijelo Polje.

Snimak sa lica mjesta izvlačenja automobila koje je sletjelo oko 30tak metara niz strminu:


 


 

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.