Martinović: Budućnost Cetinja treba da se gradi na zapošljavanju i vladavini prava
Filip Martinović

Martinović: Budućnost Cetinja treba da se gradi na zapošljavanju i vladavini prava

Predsjednik Crnogorske na Cetinju Filip Martinović izjavio je da je tokom rasprave o budžetu Prijestonice propušteno da se ukaže na najveći problem sa kojim se suočavaju Cetinjani,a to je nezaposlenost.

„Imamo ogromnu nezaposlenost na Cetinju, a osim apstraktnih priča o razvoju nijesmo čuli osmišljeni predlog kako da se utiče na rješavanje problema nezaposlenosti kao najvećeg problema za građane Cetinja“, izjavio je Martinović.

Martinović je podsjetio da priča o razvojnoj determinanti Cetinja treba da se osloni na rješavanje ključnih problema, a ključno je da građani u svom gradu imaju perspektivu i da su bezbjedni. 

„Čuli smo poznate fraze, a ni jedan konkretni predlog kako da Cetinje bude grad u kojem će dobro da žive i naši iskusniji sugrađani i mlađa populacija. Danas mladi napuštaju svoj grad, a Cetinje tavori sa istim neriješenim problemima već godinama. Budućnost Cetinja treba da se gradi na zapošljavanju i vladavini prava kako bismo svi živjeli životom dostojnog 21. vijeka“, rekao je Martinović.

On je zaključio da Crnogorska ima plan i da će u direktnoj komunikaciji sa građanim Cetinja narednih mjeseci taj plan i da predstavi.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.