Raonić: Čak ni afera koverta nije pokazala jedinstvo opozicije
Boris Raonić

Odsustvo prave reakcije

Raonić: Čak ni afera koverta nije pokazala jedinstvo opozicije

Opozicija i strukture koje stoje iza njih dočekale su aferu „koverta“ nespremno i nekoordinisano, što dodatno olakšava vlastima mogućnost konsolidacije, ocijenio je za Pobjedu Boris Raonić, izvršni direktor Građanske alijanse.

Raonić je, govoreći o reakcijama opozicije na afere „Atlas“ i „koverta“, ali i nejedinstvu kada su u pitanju izbori u Tuzima, rekao da je opozicija „u novonastaloj situaciji pokazala svoje tradicionalne manjkavosti“.

"Čak i pojedinačne partije su mijenjale strategije, a između sebe nijesu ostvarile ni elementarnu koordinaciju. Na opozicionom stolu su sve moguće opcije: bojkot, institucionalno djelovanje, protesti, jedan dio se nada saradnji sa dijelom DPS-a, dok drugi o tome ima dijametralno drugačiji stav", kaže Raonić.

Prema njegovim riječima, opozicija i strukture koje stoje iza njih „neiznenađujuće su ovu aferu dočekale nespremno i nekoordinasno“.

"To dodatno olakšava vlastima mogućnost konsolidacije" – poručio je Raonić.

Ni afera „koverta“ nije pokrenula kompletnu opoziciju na zajedničko djelovanje.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.