Foto:Screenshot

"Zvončići" na svih šest jugoslovenskih načina, Crnogorci vole dramatično (VIDEO)

Preduzetnik iz Hrvatske Josip Radeljak na Facebooku je objavio zanimljivo izvođenje poznate novogodišnje pjesme "Zvončići", koju je Samir Nurkić odsvirao na šest načina.

Svaki od tih načina predstavlja po jednu državu bivše Jugoslavije.

Prvo je počeo s Hrvatskom, uz najavu da tu pjesmu, kao i sve druge, Hrvati dožive normalno, bez puno dodavanja, dok je bosanski način potpuno drugačiji, s puno emocije i jaranski.

Kako navodi, Crnogorci su posebna vrsta ljudi, oni su đetići i kod njim mora dramatično.

Pogledajte snimak koji je pregledan stotine hiljada puta i poslušajte kako "Zvončiće" doživljavaju narodi bivše Jugoslavije.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.