Lekić: Bježe sa izborne trke jer ne mogu ni listu da sastave
Džemal Lekić

Lekić: Bježe sa izborne trke jer ne mogu ni listu da sastave

Simptomatično je da su najglasniji zagovornici bojkota na izborima u Tuzima one stranke koje na posljednjim izborima u toj opštini nisu čak ni listu mogle da sastave, ocijenio je Džemal Lekić, predsjednik Savjeta mladih DPS Tuzi.

"Da bi se spasili neminovne nove bruke, mali SDP i još manja URA, dosjetili su se “spasonosnog” rješenja - da sa izborne trke pobjegnu!?", navodi Lekić.

Imajući u vidu kako kaže sramotu koju je SDP doživio prije 10 mjeseci na podgoričkim izborima, "kada u koaliciji sa Lekićevim DEMOS-om nije uspio ni cenzus da pređe, razumljivo je da se boje svake nove provjere povjerenja građana".

"Ipak, bilo bi poštenije da se ne kriju iza nekog “višeg  principa”, već da saopšte da su odluku o bojkotu izbora donijeli samo zato što ih birači, širom Crne Gore, a posebno u Tuzima, bojkotuju u posljednje vrijeme, a oni najbolje znaju zašto", zaključio je Lekić.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.