Brajović: Crnu Goru ne drma afera
Ivan Brajović

Brajović: Crnu Goru ne drma afera "Koverat" (VIDEO)

Predsjednik Skupštine Ivan Brajović u Otvorenom studiju Glasa Amerike kazao je da Crnu Goru ne drma afera “Koverat”, te poručio da ne želi da se bavi poslovima kojima se bave druge grane vlasti.

On je na pitanje novinara o slučajevima "Atlas" i "Koverta" kazao da je ta tema vrlo prisutna u medijima i da postoji veliko interesovanje svih kojim će tokom to da ide.

"Ja zaista nijesam neko ko želi da se bavi poslovima drugih grana vlasti. Ne želim da komentarišem nešto što je kao postupak počelo. Državno tužilaštvo je pokrenulo postupak neke osobe su uhapšene, protiv nekih se vodi postupak, i sačekaćemo da vidimo što će da da tužilačka istraga kao rezultat. Ja sam naravno kad su ispunjene sve poslaničke prepostavke, odmah čim sam dobio zahtjev, zakazao sjednicu za 21. februar i vidjećemo šta će donijeti takva sjednica”, kazao je Brajović.

On je istakao i da je pozicija Crne Gore u novom sazivu američkog Kongresa konstantno dobra.

"Od ostvarivanja nezavisnosti uživamo podršku SAD, i našom vanjskom politikom i svim dešavanjima u Crnoj Gori pokazujemo da takvu podršku zaslužujemo, ne samo SAD-a nego i Evropske unije. Svi kontakti su zaista bili prijateljski, imao sam u Vašingtonu mnogo panela", rekao je Brajović.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.