Đukanović: Razvoj Golubovaca slijedio korake razvoja Glavnog grada i cijele CG
Golubovci

Čestitao Dan Gradske Opštine Golubovci

Đukanović: Razvoj Golubovaca slijedio korake razvoja Glavnog grada i cijele CG

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović uputio je čestitku povodom 8. februara – Dana Gradske Opštine Golubovci, predsjednici Tanji Stajović, predsjedniku Skupštine Opštine Ratku Stijepoviću, odbornicima, svim građanima Golubovaca i učesnicima svečane sjednice, uz najsrdačnije čestitke i najbolje želje za dalji uspješan rad.

"Sa zadovoljstvom možemo konstatovati da je razvoj Golubovaca slijedio korake razvoja Glavnog grada i cijele Crne Gore. Uspjesi koje smo postigli od obnove nezavisnosti, kroz integracione procese preuzimajući evropske i evroatlantske vrijednosti, dali su dodatne zamajce dinamičnom razvoju lokalnih zajednica, a Golubovci i njihovi žitelji su znali takve prednosti da iskoriste", naveo je Đukanović u čestitki.

Kaže da realizovani i započeti infrastrukturni projekti, na lokalnom i državnom nivou, već generišu benefite i nastaviće da daju doprinos daljem razvoju ambijenta primamljivog za nove investicione aktivnosti u Golubovcima. 

"Uvjeren sam da će se kvalitetna i fokusirana politika vaše lokalne uprave, u saradnji sa Glavnim gradom, Vladom Crne Gore i ostalim državnim organima, nastaviti, na dobrobit Golubovaca i cijele Crne Gore", zaključio je Đukanović.

 

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.