Velja Ilić Vučiću: Sram te bilo samo baljezgaš, ne možemo da te gledamo (VIDEO)
Velja Ilić, foto: Screenshot

Velja Ilić Vučiću: Sram te bilo samo baljezgaš, ne možemo da te gledamo (VIDEO)

Velimir Ilić, predsjednik Nove Srbije, koja je bila nekadašnji koalicioni partner Srpske napredne stranke, na konferenciji za novinare je iznio niz kritika na račun čestog pojavljivanja predsjednika Srbije Aleksandra Vučića u medijima.

"Baljezgaš, baljezgaš, baljezgaš...da čojvek više ne može da te sluša. Vučići, da li si normalan!? Daj nam pauzu neku, da možemo da živimo normalno da te ne gledamo jedan dan. Ajde odredi nam dan kada nećemo da te gledamo, jer nam je muka da te gledamo", rekao je između ostalog Ilić.

"Pišeš pisma ko u srednjem vijeku. Tebe neko da primi. S tobom neko da razgovara...", dodao je Ilić.

Ovakvo Ilićevo obraćanje uslijedilo je zbog nedavnog gostovanja predsjednika Srbije u emisiji "Ćirilica" na TV Hepi.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.