Ni danas nisu pronađena tijela Kumburovića i Vujoševića, sjutra nastavak potrage
Foto: CdM

Nesreća na Skadarskom jezeru

Ni danas nisu pronađena tijela Kumburovića i Vujoševića, sjutra nastavak potrage

Potraga za Rankom Kumburovićem i Darkom Vujoševićem, koji su nestali u nedjelju kada se prevrnuo čamac na Skadarskom jezeru, biće nastavljena sjutra, saopštio je CdM-u direktor Regionalnog centra iz Bijele Vesko Mijajlović.

Kako je kazao, pretraga je za danas završena, a vidjljivost, iako je i dalje slaba, bolja je nego prethodnih dana.

“Ronioci su izronili, sjutra se nastavlja pretraga. Pretražujemo rijeku, mala je vjerovatnoća da su tijela završila u jezeru, da ih je odnijela voda u jezero, ali se ne može ni ta mogućnost isključiti. Vidljivost je danas bolja nego juče i možda će sjutra biti još bolja ako bude ovako lijep dan”, kazao je Mijajlović.

Prije dva danas su ronioci pronašli tijelo dvanaestogodišnje djevojčice, ćerke Ratka i Jane Kumburović, koji su bili u čamcu koji se, usljed, nevremena prevrnuo, a koji su se, pokušavajući da spasu dijete, utopili.

Čamcem koji se u nedjelju prevrnuo, a u kojem su bili poginuli, upravljalo je svešteno lice Goran Kimpanov (43) iz Zrenjanina, koji je uhapšen i nalazi se u pritvoru do 30 dana.

CdM

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.