Lekić: DPS  uvijek baštinila politiku koju su građani u Tuzima prepoznavali kao najbolju
Džemal Lekić

Reagovanje na saopštenje Eldina Pepića člana OO GP URA u Tuzima

Lekić: DPS uvijek baštinila politiku koju su građani u Tuzima prepoznavali kao najbolju

URA pokušava spinovati svoj neuspjeh u Tuzima baveći se sporednim pitanjima umjesto suštinskim. Koliko povjerenje baštine kod građana Tuzi, odgovor je jasan, pri činjenici da nijesu uspjeli da zavrijede povjerenje ni 32 odbornika kako bi sastavili odborničku listu u Tuzima, kazao je predsjednik mladih DPS-a Tuzi Džemal Lekić.

"Takođe, zahvalio bih se gospodinu Eldinu Pepiću na pominjanju prilikom obraćanja, međutim neprihvatljivo je za njega kao predstavnika političke organizacije URA na prostoru Tuzi da ne zna  ko je predstavnik mladih najveće organizacije, što možemo reći da govori o njihovom površnom pristupu, lošoj političkoj informisanosti, a prije svega nepoznavanju sugrađana, odnosno biračkog tijela. Bolje bi bilo da nam gospodin Pepić odgovori na pitanje kako to da njihovi partneri Demokrate mogu da učestvuju na izborima u Tuzima dok njegova partija smatra da ne bi trabalo da učestvuje i smatra ih nelegalnim izborima", naveo je Lekić.

Kako kazao iskreno ga savjetuje da povremeno izađe u Tuzi i upozna svoje građane i biračko tijelo, da se ne bi putem portala upoznavao sa njima.

"Demokratska partija socijalista je uvijek baštinila politiku koju su građani u Tuzima prepoznavali kao najbolju i ukazali potpuno povjerenje, što očekujemo da će biti slučaj i na ovim izborima", poručio je Lekić.

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.