Legendarna pjesma
Wonder Strings

Legendarna pjesma "Lane moje" u potpuno novom izdanju (VIDEO)

U susret učešću na ovogodišnjoj „Beoviziji“, Wonder Strings & Ivana Vladović objavile su obradu čuvenog evrovizijskog hita „Lane moje“. Pjesma Željka Joksimovića, sa kojom je 2004. godine osvojio drugo mjesto na Evroviziji, proglašena je za najljepšu pjesmu u istoriji ovog takmičenja.

Wonder Strings & Ivana Vladović, u svom maniru, uz gudačke instrumente i ženski vokal, dale su ovoj legendarnoj pjesmi potpuno novo izdanje, na koje nisu ostali imuni brojni evrovizijski fanovi, ali ni svi oni koji sa nestrpljenjem iščekuju njihov nastup na ovogodišnjem izboru za srpskog predstavnika na Eurosongu.

jT1eR3etcU

Ivana Vladović

One će nastupiti sa pjesmom „Moja bol“, koju je napisala i komponovala hitmejkerka Aleksandra Milutinović.

Ivana je već dva puta učestvovala na Evroviziji kao prateći vokal, a „Beovizija“ će biti uvertira i za, nadaju se, evrovizijski nastup.

Ideja da ovaj sastav nastupi na nacionalnom izboru za predstavnika na Evroviziji potekla je od članice grupe „Wonder Strings“, Mirjane Nešković, koja ima bogato iskustvo na ovom takmičenju.

Ona je nastupala sa Jelenom Tomašević, a sa Knezom i na „Monteviziji“. Uz to, u ovom projektu učestvuje i perkusionista Aleksandar Radulović, koji je prošle godine nastupao na Pjesmi Evrovizije sa grupom „Sanja Ilić & Balkanika“.

Dok čekamo da čujemo njihovu pjesmu „Moja bol“, poslušajte fantastičnu obradu hita „Lane moje“.

Novosti

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.