Maloljetni učenik pokušao sjekirom da ubije domara
Prnjavor, Ilustracia

Smješten na psihijatriju

Maloljetni učenik pokušao sjekirom da ubije domara

Maloljetni učenik osnovne škole u Prnjavoru ispitan je u Policijskoj stanici zbog pokušaja ubistva radnika te škole.

Policijski službenici Policijske stanice Prnjavor primili su juče dojavu da je učenik OŠ "Ivo Andrić" iz Kulaša kod Prnjavora nanio teške povrede sjekirom domaru te škole.

Domar je prevezen u Univerzitetski klinički centar Republike Srpske gdje mu je ukazana pomoć.

Konstatovane su mu teške tjelesne povrede i zadržan je u Službi za neurohirurgiju.

Iz UKC-a RS je saopšteno da je njegovo stanje stabilno. Detalji povreda koje je zadobio nisu saopšteni, ali se zna da mu je maloljetnik prišao sleđa i tri puta ga udario sjekirom.

"Maloljetnik je u skladu s odredbama Zakona o zaštiti i postupanju s djecom i maloljetnicima u krivičnom postupku Republike Srpske ispitan o okolnostima izvršenja krivičnog djela ubistva u pokušaju. Obaviješten je tužilac za maloljetnike Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka prema čijim instrukcijama se preduzimaju dalje mjere i radnje", saopšteno je iz MUP-a RS.

Napad je prijavljen oko 8:25 sati kada je povrijeđeni 58-godišnji M. P. iz Doma zdravlja Prnjavor prevezen u UKC RS s povredama glave.

Učenik je upućen u Psihijatrijsku bolnicu na posmatranje.

Klix.ba

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.