Nagrada Radoševću i podrška u borbi za svjetsku titulu
Foto:Ministarstvo sporta

Nagrada Radoševću i podrška u borbi za svjetsku titulu

Ministar sporta Nikola Janović primio je profesionalnog boksera Predraga Radoševića, zvanično najboljeg sportistu Crne Gore u 2018. godini u izboru Crnogorskog olimpijskog komiteta.

Janović je istakao da je jedan od benefita novog Zakona o sportu i novčana nagrada koju Ministarstvo sporta i mladih dodjeljuje sportisti godine u izboru COK.

Ministar je Radoševiću poželio uspjeh i najavio podršku u borbi za titulu svjetskog prvaka u WBO verziji koju je odmah nakon osvajanja evropskog šampionskog pojasa i najavio naš bokser.

513043704991264406118541325286754172796928n

Radošević se zahvalio ministru Janoviću na prijemu i nagradi, navodeći da mu puno znači u budućim nastojanjima da svoju državu predstavi u najboljem svijetlu u borbi za titulu svjetskog šampiona.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.