Atlas grupa: Objavićemo koji ministri imaju stanove u Beogradu

Atlas grupa: Objavićemo koji ministri imaju stanove u Beogradu

Koji ministri poljoprivrede imaju stan, odnosno više stanova, u Beogradu, objavićemo kada prikupimo sve detalje, saopštili su iz Atlas grupe

"Ono što imamo kao nespornu informaciju je da su ti stanovi dobijeni na poklon od određenog proizvođača voda iz Srbije. Zato juče nijesmo saopštili imena, ali je zanimljivo da je poštenog Milutina, koji sigurno ima dokaze o legalnom porijeklu novca za svoje kuće i stanove, ta činjenica uznemirila", naveli su iz grupacije odbjeglog Duška Kneževića u reagovanju na izjavu ministra poljoprivrede, Milutina Simovića koji  je juče kazao da Knežević, laže ako pokušava reći da je uzeo stan u Beogradu. 

Kako su naveli iz Atlas grupe, poznat je doprinos ministrav stvaranju radnih mjesta, briga o radnicima i čuvanje državne kase.

"Kako Milutin stvara radna mjesta dobro znaju, na primjer, radnici nekadašnje Mljekare u Podgorici, koja je ugašena da bi Prva banka dobila atraktivan posjed u centru Podgorice.Veliki pregaoc Milutin je, kao onu u Podgorici, sačuvao i mljekaru Zora u Beranama koja je napravljena od donacija iz EU. Nje više nema, nema ni radnih mjesta, a dug od skoro million eura je pokrio Milutin. Iz Budžeta. Milutin, taj uzorni preduzetnik, je bio u Upravnom odboru Zore", stoji u reagovanju.

Tvrde i da je Simovića posebno uznemirilo pitanje kako misli da živi u slobodnoj Crnoj Gori.

"Za početak će morati da objašnjava otkud mu dvije kuće u Podgorici i stan, te kuća na Žabljaku. Stekao ih je dok mu je plata zvanično bila 733 eura. Pošteni Milutin.Tako on daje sebi za pravo da on, bez sprovedenog sanacionog plana, “pokreće proizvodnju“ u najsavremenijoj fabrici vode, koja je 100 odsto privatna i od nule napravljena na privatnoj zemlji. Milutin je dokaz da pravo u Crnoj Gori ne postoji.", navodi se između ostalog u reagovanju Atlas grupe Duška Kneževića.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.