Beograd: Sudar tri automobila i dva autobusa, teško povrijeđena voditeljka RTV Pink
Foto:Screenshot

Beograd: Sudar tri automobila i dva autobusa, teško povrijeđena voditeljka RTV Pink

Voditeljka RTV Pink Dea Đurđević teško je povrijeđena danas u nezgodi koja se dogodila u Ulici heroja Milana Tepića, pišu Novosti.

Prema prvim informacijama, njoj je autobus priklještio ruku i nogu i ona je sa teškim povredama prebačena na VMA, a Novosti pišu da joj je amputirana ruka.

Više osoba je teško povrijeđeno u strašnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila rano jutros u sudaru tri automobila i dva autobusa u Ulici heroja Milana Tepića.

Na terenu su tri ekipe Hitne pomoći.

Profesor Darko Mirković sa VMA rekao je za RTS da je primljeno troje povrijeđenih, od kojih dvoje sa teškim povredama.



Žena koja se nalazi na intenzovnoj njezi ima teške povrede ekstremiteta, dodaje RTS.

Prema prvim informacijama, najprije su se sudarila dva automobila, a potom je u njih udario autobus, pa još nekoliko vozila.

Prema riječima očevidaca i učesnika u nesreći, razlog udesa je proklizavanje.

Voda zbog havarije na vodovodnoj cijevi u Ulici Ljutice Bogdana slivala se niz ulicu koja je potom poledila, dodaje RTS.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.