Stigao novi Viber: Potpuno neočekivani izmijenjeni izgled (VIDEO)
ilustracija

Stigao novi Viber: Potpuno neočekivani izmijenjeni izgled (VIDEO)

Viber je u decembru proslavio osmi rođendan, a ovog ponedjeljka je predstavio potpuno novu verziju sa izmijenjenim izgledom.

Viber v10.0.0 za Android i iOS pojavio se neočekivano i korisnicima donio nov dizajn, brže "ćaskanje", grupne pozive i još nekoliko novina. 

Prepoznatljiva ljubičasta boja sada je nešto svjetlija. Dizajn aplikacije je jednostavniji, bez previše elemenata i sa mnogo više bjelina. Razgovori su jasnije odvojeni, imaju krupniji font i lakše su čitljivi,prenosi B92.

U glavnom meniju sada se nalaze samo ćaskanja, objedinjeni pozivi sa listom kontakata i podešavanja. U okviru prostora za pisanje poruka, sada je još jednostavniji meni sa više ikonica u podnožju interfejsa. 

Najvažnije novine Vibera v10.0.0:

*Potpuno nov dizajn aplikacije

*Ažuriranje dostupno za iOS i Android, ali ne i za Windows 10

*Pozivi i kontakti su objedinjeni u jednu kategoriju/ekran

*Četovanje je i do dva puta brže

*Nova opcija četovanja bez prikazivanja brojeva kontakta

*Čet oblačići su jasnije odvojeni

*Font četovanja je veći i čitljiviji

*Grupni glasovni i video pozivi podržavaju do pet učesnika

*Viber je i dalje najsigurnija aplikacija sa potpunom "end-to-end" enkripcijom.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.