Opljačkana filijala TEB banke na putu Priština-Uroševac
Foto: Ilustracija

Opljačkana filijala TEB banke na putu Priština-Uroševac

Naoružani napadači opljačkali su danas filijalu TEB banke u Čaglavici, na magistralnom putu Priština-Uroševac.

Policija Kosova je saopštila da se oružana pljačka banke u Čaglavici dogodila danas oko 15 sati i sumnja se da su pljačku izvele četiri osobe za kojima se traga, javlja Anadolija.

Policija navodi da su odmah po dobijenoj informaciji regionalne strukture za istragu kriminala s dodatnim intezitetom preduzele niz operativnih aktivnosti i istragu. 

"Oslanjajući se na prve rezultate istražne grupe koja sprovodi istragu u vezi ovog slučaja, sumnja se da su pljačku izvele četiri naoružane osobe", ističe se u saopštenju policije. 

Takođe se dodaje da su osumljičeni za pljačku pobjegli s mjesta događaja vozilom koje je policija identifikovala. 

"Policija s posvećenošću radi na identifikaciji osumljičenih i njihovom boravištu", navodi se u saopštenju. 

Kako prenose kosovski mediji, pljačka se dogodila u vrijeme kada je osiguranje prenosilo džak s parama iz kombija u banku.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.