Motociklisti kružili ulicama Karakasa u znak podrške Maduru
Foto: AA

Motociklisti kružili ulicama Karakasa u znak podrške Maduru

Nekoliko desetina motociklista kružili su ulicama Karakasa, glavnog grada Venecuele, u znak podrške predsjedniku Nikolasu Maduru.

Okupljeni motociklisti su nosili zastave Venecuele i zastave vladajuće Socijalističke stranke (PSUV).

Motociklisti su prošli i pored Nacionalne skupštine koju kontroliše opozicija.

2019020523476911741368762Web

Foto: AA

Ispred zgrade Skupštine su uzvikivali slogane u znak podrške Maduru, a nakratko su blokirali i odvijanje saobraćaja na tom području.

Jedan od motociklista, koji je želio da ostane anoniman, a koji je član PSUV-a, za Anadoliju je kazao da na ovaj način žele da iskažu podršku predsjedniku Maduru.

"Dali smo obećanje našem zapovjedniku, Hugi Čavezu da Amerikanci ne mogu ući u ovu zemlju. Ili država ili smrt", kazao je ovaj motociklista.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.