Novović: Lideri DF-a su odavno shvatili da nikada vlast neće osvojiti legitimnim putem
Radule Novović

Novović: Lideri DF-a su odavno shvatili da nikada vlast neće osvojiti legitimnim putem

Lideri DF su odavno shvatili da nikada vlast neće osvojiti legitimnim putem, kazao je Radule Novović, poslanik Demokratske partije socijalista u Skupštini Crne Gore.

"Uzalud pare i podrška iz Rusije, česti odlasci u Beograd i Moskvu, uzalud protesti. Rešetnjikovi, železnjakovi i razni drugi tutori ne uspijevaju da ih dovedi na vlast u Crnoj Gori. Konačno su se dosjetili da bi se to moglo rješiti predstavkom Ustavnom sudu. Htjeli bi da iskoriste spinove odbjeglog bankara, prevaranta osumnjičenog za teška krivična djela u Crnoj Gori. Nije nego", rekao je Novović.

Novović je kazao da oni misle da su građani Crne Gore zaboravili milione iz Srbije koji su upumpavani uoči referenduma za nezavisnost, i desetine miliona koje su dobijali iz Rusije u anti-NATO kampanji uoči izbora 2016.

Ističući da djeluje smješno kad oni i njima slični drže moralne lekcije o finansiranju partija i legalnim tokovima novca, a još smješnije kad pričaju o dostojanstvu državne funkcije.

"Zašto u moralnim kategorijama o dostojanstvu i časti nijesu razmišljali kad su pristali na najsramniju izdajničku ulogu, koje se ne stide. Uzalud je to što im pripomaže politička boranija zvana URA, nadajući se novom utočištu nakon ozbiljnih indicija da ih Demokrate uskoro mogu zamijeniti pobornicima „ustavnog patriotizma“. Uzalud afera „Atlas“ vječitim gubitnicima daje lažnu nadu. Svoj politički rejting svi će moći da provjere samo na redovnim parlamentarnim i predsjedničkim izborima. A dotle, pametnije bi im bilo da se pripremaju za nove izborne utakmice nego da bilo kome dijele moralne lekcije, jer za to nemaju kredibiliteta", poručuje Novović.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.