U selu kod Zaječara pronađen obezglavljen leš
ilustracija

Slučaj se ispituje

U selu kod Zaječara pronađen obezglavljen leš

U selu Leskovac kod Zaječara nađen je leš za sada neidentifikovanog muškarca, koji je zatečen u jako lošem stanju, rečeno je Tanjugu u zaječarskoj policiji.

Blic je ranije javio da je nađeno obezglavljeno tijelo.

Policija je obavila uviđaj i naložena je obdukcija.

U Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru, koje vodi istragu o tom slučaju, za Tanjug kažu da je leš nađen 2. februara u staroj kući u selu kod Zaječara, a da vještačenjem treba da se utvrdi uzrok smrti, kao i to da li su životinje oštetile leš.

Navode da je muškarac živio sam i da nema srodnike, te da Više javno tužilaštvo u Zaječaru zajedno s policijom radi na identifikaciji leša koji je dosta oštećen.

Čeka se zvaničan nalaz vještaka Zavoda za sudsku medicinu u Nišu kako bi se utvrdili tačno vrijeme i uzrok smrti.

Izvor: Blic

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.