PG: Pucnjava u kafani nakon svađe, dva mladića teško ranjena, napadač uhapšen
Foto:Cdm

PG: Pucnjava u kafani nakon svađe, dva mladića teško ranjena, napadač uhapšen

Slavko Ranković (18) i Milutin Rajković (23) povrijeđeni su sinoć u pucnjavi u podgoričkom naselju Stari Aerodrom.

Policija je sinoć oko 23 časa uhapsila njihovog sugrađanina, Podgoričanina Veljka Vukašinovića koji se sumnjiči da je ranio dvojicu mladića.

"V.V. (50) iz Podgorice, lišen slobode sinoć nedugo nakon ranjavanja dvije osobe, osumnjičen je za krivično djelo teško ubistvo u pokušaju u sticaju sa krivičnim djelom nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija", saopšteno je iz policije.

Sumnja se da je Vukašinović sinoć oko 21sat i 45 minuta u jednom ugostiteljskom objektu u naselju Stari aerodrom u Podgorici, nakon kraćeg verbalnog i fizičkog sukoba sa Rankovićem i Rajkovićem ispalio više projektila iz revolvera u pravcu ova dva lica.

"S.R. je zadobio teške tjelesne povrede u vidu tri prostrijelne rane, dok je M.R. zadobio prostrijelnu ranu i posjekotinu glave. Osumnjičeni se nakon toga dao u bjekstvo u nepoznatom pravcu.Brzom, efikasnom i koordiniranom akcijom službenika podgoričke policije osumnjičeni je identifikovan nedugo nakon što se događaj desio, a lociran je i lišen slobode za manje od sat vremena nakon što je događaj prijavljen", kazal su iz policije.

Mladići su u pucnjavi zadobili teške povrede ali nisu životno ugroženi.

"Posrijedi su teške povrede, jedan ima prostrijelnu ranu u predjelu lijeve nadlaktice, a drugi u predjelu grudnog koša i natkoljenice. Svo osoblje je angažovano kako bi bilo urađeno sve što se može''-kazao je sinoć Nermin Abdić iz urgentnog centra KCCG za Antenu M.

Vukašinović će danas uz krivičnu prijavu biti priveden državnom tužiocu u VDT u Podgorici.

Incident se dogodio u kafani "Prazna čaša", javili su podgorički mediji.

 

 

 

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.