Saopšten spisak voditelja 91. ceremonije dodjele Oskara u Los Anđelesu

Bez domaćina ovaj put

Saopšten spisak voditelja 91. ceremonije dodjele Oskara u Los Anđelesu

Američka Akademija filmskih nauka i umjetnosti saopštila je danas spisak od 13 glumaca i poznatih ličnosti koji će biti voditelji 91. ceremonije dodjele Oskara 24. februara u pozorištu Dolbi u Los Anđelesu, među kojima su Tina Fej, Vupi Goldberg i Bri Larson.

Na spisku se nalaze i Danijel Krejg, Dženifer Lopes, Kris Evans, Šarliz Teron, Tesa Tompson i Maja Rudolf, javila je agencija AP.

Ovogodišnja, 91. ceremonija dodjele Oskara biće održana bez domaćina voditelja prvi put od 1989. godine.

Američki komičar Kevin Hart odustao je od te uloge zbog reakcije na njegove stare homofobične poruke na Tviteru.

Poslednje dvije godine ceremoniju je vodio komičar Džimi Kimel.

Ovogodišnji favoriti su filmovi "Roma" (Rim) meksičkog reditelja Alfonsa Kuarona i "The Favourite" (Omiljena) Grka Jorgosa Lantimosa koji su osvojili najviše nominacija, po deset, za prestižnog Oskara.

Beta

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.