Fudbaler Barselone u velikoj nevolji: Tužilac traži kaznu od 12,5 godina zatvora za Ardu Turana
Arda Turan

Za niz prekršaja

Fudbaler Barselone u velikoj nevolji: Tužilac traži kaznu od 12,5 godina zatvora za Ardu Turana

Fudbaler Barselone Arda Turan nalazi se u velikoj nevolji.

Tužilac u Turskoj je zatražio kaznu za fudbalera u trajanju od 12,5 godina za niz prekršaja koje je Turan počinio u proteklih nekoliko godina.

Turan, koji je trenutno na pozajmici u ekipi Istanbul Bašakšehira, jesenas je bio akter incidenta u jednom noćnom klubu gdje je polomio nos pop zvijezdi Berkaju Sahinu, a tom prilikom je posjedovao i oružje za koje nije imao dozvolu. 

Takođe, u toku je nekoliko procesa protiv Turana za seksualno uznemiravanje, nanošenje tjelesnih povreda i pucanja na javnom mjestu, kao i za nedozvoljeno nošenje oružja. 

U oktobru, klub iz Istanbula je novčano kaznio Turana sa 370.000 eura za narušavanje ugleda kluba i kršenja klupske discipline. 

Takođe, Turan je u maju 2018. zaradio suspenziju u trajanju od 16 mečeva pošto je udario pomoćnog sudiju.

B92

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.