Nikolić: Knežević se upleo u sopstvenu mrežu obmana
Miloš Nikolić

Nikolić: Knežević se upleo u sopstvenu mrežu obmana

Juče je definitivno stavljena tačka na priču o famoznoj kući na Gorici, nakon objavljivanja egzaktnih činjenica i dokaza o tom objektu u izgradnji. Time je samo potvrđeno ono što smo znali od početka, kazao je Miloš Nikolić, poslanik DPS-a u Skupštini Crne Gore.

"Odbjegli bankar koji se krije u Londonu, mediji koji ga prate i politički subjekti koji imaju s njima podudarne interese, samo su širili i šire neistine, s ciljem da nanesu političku i moralnu štetu predsjedniku Milu Đukanoviću, i tako destabilizuju Crnu Goru", naveo je Nikolić.

Dodajući da ova saga o kući, kao i priče o kartici, kreditu i sve podmetačine koje je do sada lice u bjekstvu lansiralo, raspala se poput balona od sapunice.

Nikolić je istakao da je potvrda toga stigla i danas u vidu konfuznog saopštenja u kojem Knezević, u žudnji za medijskim pažnjom, nastavlja da plete mrežu laži u koju se već toliko upetljao, da izlaza nema.

Prema njegovim riječima, jasno je da i njegovi glavni političko - medijski mentori prave otklon od njega, shvatajući da neistine koje lansira i za njih postaju kontraproduktivne i vraćaju im se kao bumerang. 

"Vjerujemo da ovo vide i oni koji zagovaraju vaninstitucionalne forme djelovanja. Pozivamo ih da ne gube vrijeme, da ne nasjedaju podvalama i jeftinim populističkim trikovima, već da se u Skupštini posvetimo političkom dijalogu i obavezama koje nas čekaju", poručio je Nikolić.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.