Evo kako da se riješite duvanskog dima iz odjeće
ilustracija

Evo kako da se riješite duvanskog dima iz odjeće

Opet ste se iznervirali što ste iz kafića, restorana, sa radnog mjesta ili posle kafenisanja kod prijatelja, izašli "namirisani" duvanskim dimom od glave do pete?

Još ako ste nepušač, sigurno vam se čini da je tačna izreka da dim ide na one koji ne puše.

S obzirom na to da nije uvijek moguće da odmah operete garderobu koja se nadimila, a možda nemate ni terasu na kojoj bi mogla da se provjetri, tokom zimskog perioda možete da uradite sledeće.

Stavite stvari na radijator i ostavite da odstoje bar tri sata, a najbolje je tokom čitave noći ukoliko su topli.

Toplota će izvući dim bolje nego da se vaš omiljeni džemper luftirao cijele noći na terasi, pišu Novosti.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.