Carević donirao svoju prvu platu Udruženju roditelja djece i mladih sa smetnjama u razvoju
Foto:RTV Budva

Humani gradonačelnik

Carević donirao svoju prvu platu Udruženju roditelja djece i mladih sa smetnjama u razvoju

Dolaskom na mjesto predsjednika Opštine Budva, Marko Bato Carević je kazao da će tu funkciju obavljati bez nadoknade, odnosno, da će sva njegova primanja iću u humanitarne svrhe. To je danas i potvrdio donirajući svoju prvu platu Puževoj kućici - Udruženju roditelja djece i mladih sa smetnjama u razvoju.

"Kao što sam i najavio, sva moja primanja će ići u humanitarne svrhe. Smatramo da ovoj djeci, koja već imaju dovoljno problema, možemo makar malo da pokušamo da pomognemo i olakšamo", kazao je Carević, prenosi RTV Budva.

On je, kako je istakao, uz dužno poštovanje prema svima kojima je pomoć potrebna, kazao da će uglavnom biti skoncentrisan na djecu sa posebnim potrebama.

Plata koju je predsjednik ovog mjeseca zaradio i donirao iznosi 1.070 eura.

U znak zahvalnosti oni su njemu uručili zahvalnicu i kutiju sa ručno rađenim radovima, koje su pravila djeca iz Udruženja.

Direktorica ovog Udruženja, Nataša Atasanov, se od srca zahvalila Carevići na ovoj donaciji.

Ona je kazala da je njihov račun, jedini koji su imali u Atlas banci, te da je blokiran od decembra, tako da im u teškoj finansijskoj situaciji ova donaciji mnogo znači.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.